Foredrag og omvisninger høsten 2020

Det blir både foredrag, omvisninger, konsert, byvandringer, boklansering, filmvisning og ikke minst mange barne- og familiearrangementer på museet i høst.

Her har du den samlede oversikten over hva som skjer på Bergens Sjøfartsmuseum i høst (eget oppslag for barne- og familieaktiviteter). Flere foredrag, omvisninger og filmvisning er relatert til 2. verdenskrig. Det skyldes at vi markerer 75 års jubileet for frigjøringen i 1945.  Krigsseilerne er viet stor plass, men det blir også satt fokus på den tyske marineledelsen i Bergen,  Fjell festning, barna til krigsseilerne og barna fra Telavåg. For de som er interessert i eldre historie blir det foredrag, omvisninger og byvandring om vår eldste sjøfartshistorie i jernalder, vikingtid og middelalder. Flere interessante bøker kommer i høst og dette markeres med arrangementer om den maritime medisin sett fra Norge og MS Sunnfjord og MS Sognefjord. Om ikke det var nok så blir det også konsert med Fliflet og Burgess i november!

Du finner arrangementene også på Facebook siden vår. Husk at alle må ha billett i høst og lenke til billetter legges fortløpende ut på hjemmesiden og i Facebook arrangementene. Velkommen til Sjøfartsmuseet!

Klikk og åpne bildet for å lese programmet